CULINAIRE WANDELING MET

DE BROERS RINGOIR

5/9 tem 30/9

Op zaterdagavond serveren we het menu in 4-gangen

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en staartvis als hoofdgerecht te krijgen)
57€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en staartvis als hoofdgerecht te krijgen)
74€

 

 Amuse

VICHYSSOISE
peulvruchten / gerookte forel / groene appel

*

Voorgerecht

SALADE PÉRIGOURDINE
eend / ganzenlever / andijvie / mango / hazelnoot / romige vinaigrette

*

Tussengerecht

STAARTVIS
cannelloni met kreeft / spitskool / mousseline met ‘Tierentyn’

 *

Hoofdgerecht

ZOMERREE
structuren van wortel / Cevennes ui / 'pulled deer' / kroketje ‘Royale’

OF

HELE KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
arancini met ratatouille
"signature dish"
(suppl. 14€)

*

Nagerecht

PISTACHE - CITRUS
crumble / karamel / roomijs

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)

 

 

CULINAIRE WANDELING MET

DE BROERS RINGOIR

3/10 tem 27/10

Op zaterdagavond serveren we het menu in 4-gangen

 

3-GANGENMENU
Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
57€

 

4-GANGENMENU
Voorgerecht - Tussengerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht
(mogelijkheid om de bisque als voorgerecht of tussengerecht en tongfilet als hoofdgerecht te krijgen)
74€

 

 Amuse

CAVAILLON
gandaham / porto / tzatziki

*

Voorgerecht

SINT-JAKOBSVRUCHT
carpaccio / herfsttruffel

*

Tussengerecht

JONGE TARBOT
zeeuwse creuse / jonge spinazie / zilte groentjes / Champagnesabayon

 *

Hoofdgerecht

PATRIJS 'ROODPOOT'
gebraiseerd witloof / veenbesjes / woudkampernoelies / Fine Champagnesaus

OF

HELE KREEFT GEGRILD OP HOUTVUUR
arancini met ratatouille
"signature dish"
(suppl. 14€)

*

Nagerecht

POIRE BELLE HÉLÈNE
‘Poire Williams’ / Bourbon vanille / chocoladeschuim / gekarameliseerde noten

OF

SELECTIE KAZEN
geaffineerd door "Mekka" Gent
(suppl. 8€)